foto kerstkaarten

Foto Kerstkaarten – Kerst komt er weer aan en dus tijd om na te denken over de kerstkaarten. Natuurlijk kun je een pakje kerstkaarten kopen, maar is het niet veel leuker om je kerstkaarten een personal touch te geven met een foto. Wij gingen op onderzoek uit en in dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over je zelfgemaakte foto kerstkaarten. We geven je tips over leuke foto’s om te gebruiken, maar ook zoeken we uit waar je de foto kerstkaarten kunt afdrukken en natuurlijk doen we ons best om nog wat originele tips en tricks te bedenken. Dit artikel zal in de periode naar kerst ook regelmatig uitgebreid worden met nieuwe tips dus houd ons in de gaten!

Foto ideeën voor je kerstkaarten

Onderstaand heb ik een aantal foto’s geselecteerd met mooie, schattige en grappige foto’s. Met je eigen gezin en wat geprinte letters kun je al zoveel leuke dingen bedenken.

Foto kerstkaarten laten afdrukken

Persoonlijk vind ik het nog altijd het allerleukst om je kerstkaarten zelf te bezorgen of op te sturen. Natuurlijk is een wens op Facebook of per e-mail ook leuk, maar het is toch veel gezelliger om een mooie wens persoonlijk naar iemand op te sturen. Ik hang alle kerstkaarten ook op en het blijft leuk om die te bekijken.

Hieronder wat websites waar je fotokaarten kunt laten afdrukken.

  • Greetz Kerstkaarten  – Gebruik kortingscode VOORPRET voor 20% korting bij Greetz. Via de knop Eigen Ontwerp kun je zelf aan de slag met het maken van je kerstkaarten. Volop mogelijkheden bij Greetz.
  • Webprint – Ook bij Webprint kun je terecht voor supermooie kerstkaarten met je eigen foto’s erop. Er is al zoveel keuze uit designs dat het nog lastig kiezen wordt. Bestel je voor 1 december, dan krijg je met kortingscode WPKAART50 maar liefst 50% korting op je kaarten.

Kerstkaarten ophangen

Ben je op zoek naar tips hoe je de kerstkaarten op een leuke manier in huis kunt ophangen? Ben jij nog van het waslijntje langs de muur of alle kaarten onder elkaar op de kastdeur of wil je een andere manier om je kerstkaarten op te hangen? Wij zochten wat leuke tips voor je op.

About the author
Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen